Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
A solid manifesto

ψηφιακό μάρκετινγκ

Αθήνα

Εταιρεία οπτικής επικοινωνίας με έδρα την Αθήνα, παρέχοντας λύσεις έντυπων και ηλεκτρονικών εφαρμογών, μέσα από τους τρεις βασικούς πυλώνες υπηρεσιών της: ψηφιακό μάρκετινγκ, σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Αναζητούμε την πρόκληση και τη διαφορετικότητα στα έργα που υλοποιούμε, με στόχο την τέλεια ισορροπία μεταξύ δημιουργικότητας και αποτελεσμάτων.

Branding

σχεδιασμού και υλοποίησης ιστοσελίδων & ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce)

σχεδιασμό συσκευασίας

Με ένα ευρύ φάσμα εργασιών που περιλαμβάνει εργασίες στον τομέα του Branding, σχεδιασμού και υλοποίησης ιστοσελίδων & ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce), το σχεδιασμό συσκευασίας, καθώς και τις υπηρεσίες έντυπου και ψηφιακού μάρκετινγκ, αναπτυσσόμαστε διαρκώς, φροντίζοντας για την παράλληλη εξέλιξη και των τριών μας τμημάτων.

Η δημιουργική προσέγγιση κάθε έργου είναι ειλικρινής, σαφής, άμεση και μεθοδική, αναζητώντας ιδέες με απροσδόκητες αναγνώσεις τόσο νοηματικά όσο και συναισθηματικά.

Άνοιγμα κειμένουΚλείσιμο κειμένο

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΙΔΕΑ

Οι δεξιότητες και η σχεδιαστική απόδοση μπορούν να πετύχουν μόνο εφόσον βασίζονται σε μια πρωτότυπη και δυνατή ιδέα. Απλό, αλλά ταυτόχρονα περίπλοκο!

ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ

Μια δόση αναζωογονητικής δημιουργικότητας μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο κατευθυντήριες γραμμές μπορεί να κάνει τη διαφορά!

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Με σκέψη και έρευνα σχεδιάζουμε ουσιαστικά, όχι διακοσμητικά.