Επιστροφή Κλείσιμο
Στρατηγική & Μάρκετινγκ
>
Η επικοινωνία μιας εταιρείας με το κοινό της.

στρατιγική μάρκετινγκ

Ειδικευμένοι στο branding και τον σχεδιασμό για όλα τα μέσα επικοινωνίας, ψηφιακά και έντυπα, η Kommigraphics παραμένει πιστή στην βασική της αξία, την αξία των custom υπηρεσιών σε κάθε έργο που αναλαμβάνει.

Το μάρκετινγκ συνδιάζει την στρατηγική, το περιεχόμενο και την τεχνολογία, ώστε να κινούνται παράλληλα με την εικόνα ενός brand αλλά και με το κοινό του.

Στην Kommigraphics σας βοηθάμε να υλοποιήσετε έναν αποτελεσματικό, στρατηγικά σχεδιασμένο πλάνο που απευθύνεται στο κοινό σας μέσω των κατάλληλων μέσων με το σωστό περιεχόμενο και την αρμόζουσα οπτική γλώσσα. Εργαζόμαστε πάντα διατηρώντας στενή επαφή μαζί σας, από την πρώτη στιγμή και σε κάθε βήμα μιας άριστα δομημένης διαδικασίας, έτσι ώστε οι απόψεις σας και η πλούσια εμπειρία μας να συνδυάζονται και να πετυχαίνουν ένα εξαιρετικό, αποδοτικό αποτέλεσμα.

μάρκετινγκ υπηρεσιών

Είτε χρειάζεστε στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ είτε ένα γενικότερο πλάνο, η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν ουσιαστικά να κατανοήσουν τις ανάγκες του αγοραστικού σας κοινού, δημιουργώντας καινοτόμες και ευέλικτες ιδέες μέσω των μάρκετινγκ υπηρεσιών.

Το τμήμα του μάρκετινγκ λειτουργεί ως φίλτρο για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που γίνονται η τροφή του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός χρειάζεται έναν σκοπό, μια ιστορία, μια αναλυτική κατανόηση του brand καθώς και της αγοράς μέσα στην οποία κινείται.

διαχείριση social media

e-mail marketing

Branding, re-branding, υπηρεσίες για στρατηγική μάρκετινγκ και για διαχείριση social media, καμπάνιες κοινωνικού μάρκετινγκ, επαγγελματική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, e-mail marketing, διαχείριση περιεχομένου, στρατηγική προώθησης καθώς και άλλες υπηρεσιες μάρκετινγκ, πάντα αντιμετωπίζονται από την αφοσιωμένη ομάδα μας, με φιλοσοφία προσαρμοσμένη στα μέτρα και ανάγκες κάθε έργου.

Άνοιγμα κειμένουΚλείσιμο κειμένο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Στρατηγική Branding
  • Επικοινωνιακή στρατηγική
  • Σχεδιασμός μάρκετινγκ
  • Στρατηγική e-mail
  • Σχεδιασμός διαδικτυακής προώθησης
  • Μέσα κοινωνικής δικτύωσης
  • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
  • Κειμενογράφηση
  • Διαχείριση περιεχομένου
Η φωνή πίσω από κάθε ιδέα
Το μάρκετινγκ είναι το τμήμα που φιλτράρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο εκάστοτε σχεδιασμός. Ορίζει τoν σκοπό, την ιστορία, μια βαθιά κατανόηση του brand καθώς και της αγοράς του.
Στρατηγική
Η οικοδόμηση ενός brand απαιτεί μια εμπεριστατωμένη ανάλυση καθώς και μια στρατηγική προσέγγιση.
Ανάλυση
H σωστή ανάλυση θέτει τα αποτελέσματα της, ως το βασικό γνώμονα για την λήψη των σωστών αποφάσεων.