Επιστροφή Κλείσιμο
Σχεδιασμός Συσκευασίας
Σχεδιασμός συσκευασίας που αφηγείται μια ιστορία, βασισμένη σε μια ιδέα, με πρωταγωνιστή το προϊόν!

Σχεδιασμός συσκευασίας

Packaging Design

Κάθε brand ή προϊόν χρειάζεται μια μοναδική ιστορία, μια ιστορία που επικοινωνείται μέσω του σχεδιασμού του, συνδέοντας το προϊόν με το κοινό του. Αυτή η ιστορία είναι το βασικό εργαλείο για τον σχεδιασμό μιας πρωτότυπης και μοναδικής ιδέας!

Ένας καλός σχεδιασμός προσθέτει αξία στο εκάστοτε προϊόν, επικοινωνώντας βασικά του χαρακτηριστικά και αξίες προς τον τελικό καταναλωτή.

Ο σχεδιασμός συσκευασίας (Packaging Design), οφείλει να τοποθετεί ένα προϊόν στην αγορά με τον βέλτιστο τρόπο μέσω έρευνας και σωστής αξιολόγησης και όχι μόνο να το διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό του.

Για το λόγο αυτό, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον εκάστοτε πελάτη, ορίζοντας σταδιακά και από κοινού τους σχεδιαστικούς στόχους, μέσω μιας αμφίδρομης επικοινωνίας σε κάθε στάδιο υλοποίησης.

Άνοιγμα κειμένουΚλείσιμο κειμένο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Σχεδιασμός συσκευασίας
  • Σχεδιασμός ετικέτας προϊόντων
  • Σχεδιασμός περιεκτών
Concept
Σε συνεργασία με εσάς θέτουμε τους βασικούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε μέσω της σχεδίασης και με δημιουργικές συζητήσεις αναζητούμε το ιδανικό concept στο οποίο θα στηριχθεί η ιδέα.
Τεχνολογίες εκτύπωσης
Έχοντας γνώση των τελευταίων τεχνολογιών εκτύπωσης και προτείνοντας τους 
κατάλληλους συνεργάτες και προμηθευτές, αναδεικνύουμε τις ιδέες μας - σε οποιαδήποτε επιφάνεια και υλικό, αποδίδοντας κάθε ιδέα με τον καλύτερο τρόπο.
Κρατώντας την ουσία.
Οποιαδήποτε και αν είναι η φύση του προϊόντος, σχεδιάζουμε ουσιαστικά, με πραγματική έρευνα και εξατομικευμένη δημιουργική σκέψη.