ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & MARKETING ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ BRANDING
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ E-MAIL
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ
ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΗΣΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΟΜΑΔΑ MARKETING ΤΗΣ KOMMIGRAPHICS ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Το μάρκετινγκ οφείλει να συνδιάζει στρατηγική, περιεχόμενο και τεχνολογία αρμονικά, ώστε να προβάλλεται την εικόνα ενός brand με αποτελεσματικό τρόπο.

Στην Kommigraphics σας βοηθάμε να διαμορφώσετε την επικοινωνία σας με το κατάλληλο πλάνο που απευθύνεται στο κοινό σας. Το μάρκετινγκ κατευθύνει τη χρήση των κατάλληλων μέσων, με το σωστό περιεχόμενο και την αρμόζουσα οπτική γλώσσα.

Εργαζόμαστε πάντα διατηρώντας στενή επαφή μαζί σας, από την πρώτη στιγμή και σε κάθε βήμα μιας άριστα δομημένης διαδικασίας. Οι ανάγκες σας και η πλούσια εμπειρία μας συνδυάζονται για ένα εξαιρετικό, αποδοτικό αποτέλεσμα.

Στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ η γενικότερου πλάνου επικοινωνίας, η ομάδα μας δημιουργεί καινοτόμες και ευέλικτες ιδέες με ουσιαστική έρευνα και προτάσεις.

Το τμήμα του marketing λειτουργεί ως φίλτρο για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που γίνονται η τροφή του σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός χρειάζεται έναν σκοπό, μια ιστορία, μια αναλυτική κατανόηση του brand καθώς και της αγοράς μέσα στην οποία κινείται.

H αφοσιωμένη ομάδα των εξειδικευμένων μας συνεργατών, αναλύει κάθε ζητούμενο με φιλοσοφία προσαρμοσμένη στα μέτρα και ανάγκες κάθε έργου. Τα αποτελέσματα συμβάλουν στη δημιουργία επιτυχημένου επικοινωνιακού υλικού με φρέσκο και διαχρονικό design.

Περιηγηθείτε στο portfolio της Kommigraphics και ανακαλύψετε σημαντικά έργα που υλοποιποιήθηκαν από την ομάδας μας.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.

CUSTOM ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ.