ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

PACKAGING DESIGN ΠΟΥ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΕΚΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ PACKAGING DESIGN!

Στην Kommigraphics δημιουργούμε packaging design που εύστοχα επικοινωνεί τα χαρακτηριστικά και αξίες του προϊόντος προς τον τελικό καταναλωτή.

Ο σχεδιασμός συσκευασίας (Packaging Design), οφείλει να τοποθετεί ένα προϊόν στην αγορά με τον βέλτιστο τρόπο μέσω έρευνας και σωστής αξιολόγησης διαφοροποιώντας το από τον ανταγωνισμό του.

Από το ξεκίνημα κάθε έργου και καθ’όλη τη δημιουργική διάρκεια του σχεδιασμού, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τον εκάστοτε πελάτη. Σταδιακά και από κοινού ορίζουμε τους σχεδιαστικούς στόχους, μέσω μιας αμφίδρομης επικοινωνίας σε κάθε στάδιο υλοποίησης.

Στο τέλος της εργασίας ο κάθε σχεδιασμός συσκευασίας πρέπει να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκτός της σχεδίασης βέβαια, σημαντική παράμετρο στο packaging design αποτελεί και η εξαιρετική γνώση των υλικών προς χρήση. Το είδος των υλικών και η τεχνολογία εκτύπωσης είναι στοιχεία που μπορούν να προσθέσουν αξία στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Kommigraphics είναι πάντα ενήμερη για τις νέες τεχνολογίες και υλικά προς χρήση, βάσει πάντα του ζητούμενου αποτελέσματος.

Περιηγηθείτε στο portfolio της Kommigraphics και ανακαλύψετε τις μοναδικές και βραβευμένες συσκευασίες μας.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΑΣ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ.

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ.

CUSTOM ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ.