Επιστροφή Κλείσιμο
Προγραμματισμός Ιστοσελίδας
Custom προγραμματισμός με pixel perfect υλοποίηση.

web development

κατασκευής ιστοσελίδων

κατασκευή e-shop

Με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, o custom προγραμματισμός (web development) βάσει των πιο ενημερωμένων τεχνολογιών, μπορεί να “ζωντανέψει” κάθε ιδέα μας, χρησιμοποιώντας διαφορετικές πλατφόρμες για κάθε σκοπό.

Το εξειδικευμένο τμήμα προγραμματισμού & κατασκευής ιστοσελίδων της Kommigraphics χρησιμοποιεί πλατφόρμες όπως: WordPress, Woocommerce, Magento.  Κατόπιν έρευνας και δοκιμών αξιοποιεί με τον βέλτιστο τρόπο – όλες τις νέες τεχνολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν στο εκάστοτε έργο αναδικνύοντας την κάθε σχεδιαστική προσέγγιση.

Είτε πρόκειται για εταιρική ιστοσελίδα ή κατασκευή e-shop, ένα portal ή μια αρθρογραφική ιστοσελίδα, η εμπειρία και η γνώση της Kommigraphics στην κατασκευή εντυπωσιακών και λειτουργικών ιστοσελίδων εγγυάται ένα μοναδικό αποτέλεσμα με διαχρονικότητα και αποδοτικότητα.

Άνοιγμα κειμένουΚλείσιμο κειμένο
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  • Ιστοσελίδα
  • Ηλεκτρονικό εμπόριο
  • Ιστοσελίδες για κινητές συσκευές
  • Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου
  • Προσαρμοσμένες πλατφόρμες
  • Ψηφιακές εφαρμογές
  • Blog
Responsive Design
Ακολουθώντας αυστηρά τις προδιαγραφές του κάθε έργου που ορίζονται από το τμήμα σχεδιασμού, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε κάθε είδους ψηφιακής εφαρμογής με πλήρη συνέπεια για όλες τις αναλύσεις οθονών.
Pixel perfect υλοποίηση
Από την πρώτη παρουσίαση έως και το τελικό upload, ο προγραμματισμός της κάθε ψηφιακής εφαρμογής, υλοποιείται με επιμέλεια και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, αποκλείοντας την παραμικρή διαφοροποίηση από την εγκεκριμένη προσχεδίαστική φάση.
Τελευταίες τεχνολογίες
Καθώς οι νέες τεχνολογίες αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, στην Kommigraphics, προβλέπουμε να ενημερωνόμαστε εγκαίρως για όλες τις νέες τεχνολογικές τάσεις, με ομαδική δημιουργική αφύπνιση και συνεχή εξέλιξη.